Babagan awake dhewe

Shandong STEEL Construction Tech Co., Ltd. afiliasi departemen desain sales wonten ing STEEL klompok Shandong. Sampeyan iki diadegaké ing April 2018. Ibukutha kedhaftar iku telung yuta Yuan. We are a company melu ing riset lan pangembangan lan produksi struktur baja omah cahya. We utamané melu dodolan lan desain omah prefabricated, house sing, Villa baja cahya, pager lan stockade, lan produk struktur baja. We duwe tim desain house profesional, lan kita njupuk ", pangayoman prefabricated lingkungan, saving, nyaman, kualitas, layanan" minangka nilai inti, kabeh adhedhasar requirement pangguna, sijine nerusake designs beda kanggo pelanggan beda, lan nyedhiyani omah paling cocok kanggo pelanggan.

Enterprise Vision

Dadi Supplier paling pinunjul ing donya solusi omah prefabricated.

Enterprise Mission

Kanggo nyedhiyani pelanggan karo prefabricated, ijo, solusi lan layanan omah dhuwur-tech, terus-terusan inovasi kanggo MediaWiki pelanggan lan nggawe Nilai kanggo pelanggan continuously.We setya nggawe proyèk kualitas kanggo kang nyekel saham, pelanggan, karyawan lan masyarakat.

Land STEEL sing digunakake digunakake ing:

Residence, Langkawi, Multi-loteng, munggah dhuwur-, Rural omah lan Rental omah Construction situs kantor, Penginapan kamar Field peralatan hotspot lan kamar operasi kanggo proyèk ukuran gedhe kayata energi lan minerals.Municipal lan Houses resettlement omah kanggo kotamadya, tourism, olahraga , pameran lan komersial kothak ukuran gedhe activities.Military Housing Sentry, Njaga omah, Lounge omah, omah restroom, bangunan etc.Office, bangunan Government, Sekolah lan Kindergartens, Restaurants, beadhouse lan liyane bisa digunakake cepet.

Our company setya pembangunan, produksi, sale, instalasi lan layanan saka omah prefabricated ijo, uga Advertisement saka bahan bangunan protèktif lingkungan.


WhatsApp Online Chat !