Babagan awake dhewe

Shandong STEEL Construction Tech Co., Ltd. affiliated to the sales design department under the Shandong STEEL group. It was established in April 2010. The registered capital is three million yuan. We are a company engaged in the research and development and production of light steel structure housing. We mainly engaged in sales and design of prefabricated houses, container house, light steel villa, fence and stockade, and steel structure products. We have a professional house design team, and we take "prefabricated, environmental protection, energy saving, comfortable, quality, service" as the core value, all based on the requirement of the user, put forward different designs for different customers, and provide the most suitable housing for the customers.

Enterprise Vision

Dadi Supplier paling pinunjul ing donya solusi omah prefabricated.

Enterprise Mission

Kanggo nyedhiyani pelanggan karo prefabricated, ijo, solusi lan layanan omah dhuwur-tech, terus-terusan inovasi kanggo MediaWiki pelanggan lan nggawe Nilai kanggo pelanggan continuously.We setya nggawe proyèk kualitas kanggo kang nyekel saham, pelanggan, karyawan lan masyarakat.

Land STEEL sing digunakake digunakake ing:

Residence, Langkawi, Multi-loteng, munggah dhuwur-, Rural omah lan Rental omah Construction situs kantor, Penginapan kamar Field peralatan hotspot lan kamar operasi kanggo proyèk ukuran gedhe kayata energi lan minerals.Municipal lan Houses resettlement omah kanggo kotamadya, tourism, olahraga , pameran lan komersial kothak ukuran gedhe activities.Military Housing Sentry, Njaga omah, Lounge omah, omah restroom, bangunan etc.Office, bangunan Government, Sekolah lan Kindergartens, Restaurants, beadhouse lan liyane bisa digunakake cepet.

Our company setya pembangunan, produksi, sale, instalasi lan layanan saka omah prefabricated ijo, uga Advertisement saka bahan bangunan protèktif lingkungan.


WhatsApp Online Chat !