wadhah house

Short Description:


  • Potongan: US $ 100 - 300 / ㎡
  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 ㎡ / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    cilik

    Tags Product

    Villa baja cahya uga diarani omah struktur baja cahya, kang materi utama joist baja cahya digawe saka panas-dip galvanis Strip baja liwat teknologi rolling kadhemen, liwat pitungan akurat karo support lan kombinasi aksesoris, wis kapasitas prewangan cukup kanggo ngganti tradisional house. Sadhar ijo, lingkungan Proteksi bangunan cerdas, wis entheng, resistance lindhu apik lan resistance angin. transportasi punika trep, kacepetan construction cepet, lan Déwan bisa rampung tanpa mesin gedhe.

    Packing kasus kanggo kaca 20GP wadhah W2435 * L6055 * H2896
    jeneng jeneng part utama  part count cathetan specification Material
    kamar kothak fabricated pigura ndhuwur pigura 1 2.3 / 3.0 / 3.5mm choosable
    ngisor pigura 1 2.3 / 3.0 / 3.5mm choosable, kulit Floor /
    lantai gabungan / Papan oxide plastik lantai / Magnesium 
    mujur 4 2.3 / 3.0 / 3.5mm choosable
    wall 14 rock wool Papan (50 / 75mm)
    Kaca karang Papan (50 / 75mm)
    cystosepiment (50 / 75mm)
    lawang 1 Material opsional lawang baja plastik,
    lawang bridge aluminium Broken,

    lawang keamanan
    windows 2 Material bisa milih saka jendhela baja plastik, Broken Bridge jendhela aluminium
    bagean line skirting pilihan
    Upper lan ray cathode ngisor pilihan
    downspout pilihan
    sirkuit kothak distribusi Listrik Mid - pindah dhuwur lan kurang opsional
    Lamp, ngalih, soket Mid - pindah dhuwur lan kurang opsional

  • Previous:
  • Next:

  • 01 02 03 04 05 06 07 08 09

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !