Teknik tipe kamar kegiatan kamar K

Short Description:


  • Potongan: US $ 100 - 300 / ㎡
  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 ㎡ / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Case

    Tags Product

    Omah prefabricated iku sawijining omah prefabricated lingkungan-loropaken lan ekonomi, nggunakake balung baja cahya minangka pigura, nggunakake Papan sandwich minangka materi pager lan nggunakake seri pengaturan standar karo kombinasi spasial kanggo mbangun sambungan bolt lan konsep anyar lingkungan-loropaken lan ekonomi house prefabricated . Sampeyan bisa dipun klempakaken lan disassembled nduweni lan cepet supaya nyadari standarisasi general bangunan sak wentoro, netepake konsep bangunan pangayoman lingkungan, konservasi energi, rapidness lan efficiency dhuwur, lan mbisakake bangunan sak wentoro ngetik lapangan pembangunan serial, terpadu produksi, sumber dicocogaké, panyimpenan Simpenan lan produk shaped migunani.

                             Standard k kamar Tabel persediaan materi
              jeneng Main part jeneng specification Material lan model komentar
         house prefabricated
     
    pigura awak utama  C-bagean pigura standar baja
    wall 50mm umpluk Papan Papan / rock wool
    gendheng 50mm umpluk corrugated Papan / rock wool corrugated Papan
    bagean Konektor, bolt, sealant 
    lawang Aluminium alloy / baja plastik
    jendhela Aluminium alloy / baja plastik 
    undhak-undhakan  steel tangga
    dalan piring baja dalan
    rainshed 50mm umpluk Papan / rock wool Papan / Papan corrugated 

  • Previous:
  • Next:

  • 67 80102 03 04 05 06 07 08 09

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !