Villa baja cahya

Short Description:


  • Potongan: US $ 100 - 300 / ㎡
  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 ㎡ / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    cilik

    Tags Product

    Villa baja cahya, uga dikenal minangka bangunan struktur baja cahya, materi utama disintesis saka panas dip galvanis Strip baja sawise teknologi rolling kadhemen saka keel baja cahya, liwat pitungan akurat lan ing kombinasi karo support lan tambahan bagean, kapasitas prewangan cukup, kanggo ngganti tradisional houses.Realize ijo,-lingkungan loropaken lan bangunan cerdas, lan poto-entheng efek ora kekiro resistance angin kinerja good.Convenient transportasi, kacepetan construction cepet, ora perlu kanggo mesin gedhe bisa dipun klempakaken.

    jeneng

     jeneng part utama

    specifications Material lan cathetan model

    Villa baja cahya   

     pigura utama

     89mm baja lightgage

    wall

    ngeculke Papan (9 ~ 18mmthickness) / Paper Drywall

    hiasan tembok njaba

    Papan nglereni Metal / PVC hanging panel / plastik kayu hanging panel / Paint bubuk

    interior

    Papan nglereni Metal / PVC hanging panel / plastik kayu hanging panel / Sauna Papan / Paint latek

    hiasan tembok


    aspal shingle / Resin kothak

    lapisan insulating

    kaca serat wol

    bagean

    Banyu sistem, sistem listrik, konektor

    lawang


    lawang plastik steel / keamanan / lawang kayu-kayuan / Broken aluminium bridge

    windows

    baja plastik / Broken aluminium bridge


  • Previous:
  • Next:

  • 轻钢 别墅 详情 _01

    轻钢 别墅 详情 _02

     

    轻钢 别墅 详情 _03

    轻钢 别墅 详情 _04

    轻钢 别墅 详情 _05

    轻钢 别墅 详情 _06

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !