Dipindhahaké - Papan kelas omah non - standar kamar T - jinis omah

Short Description:


  • Potongan: US $ 100 - 300 / ㎡
  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 ㎡ / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    cilik

    Tags Product

    Wadhah house jenis sistem bangunan sing merbawani ing gaya fashion maneh lan maneh. bisa pindhah menyang papan-papan kapan lan ing ngendi wae, nggawa kanggo wong sing gaya urip luwih trep lan luwih nyaman. Mesin ingkang ndamel benter banyu solar bisa digunakake kanggo sumber daya njero ruangan, mesin ingkang ndamel benter banyu solar bisa panas lan sumber banyu, lan discharge padusan njero ruangan lan banyu domestik diresiki dening sistem rereged perawatan supaya minangka kanggo dienggo maneh.   

     persediaan Material Tabel omah prefabricated
    jeneng jeneng bagean utama specification Material lan model komentar
    house prefabricated
     
    pigura awak utama C-bagean baja
    wall Papan umpluk / rock wool Papan
    hiasan tembok njaba Metal carve Papan / PVC Papan / ora
    hiasan tembok Interior Metal carve Papan / PVC Papan / ora
    hiasan gendheng Bitumen / resin kothak / ora
    bagean sistem Mudhun banyu, sistem sirkuit, konektor
    lawang Aluminium alloy / baja plastik / anti-nyolong lawang lawang / kayu
    jendhela Aluminium alloy / baja plastik / bejat aluminium bridge

  • Previous:
  • Next:

  • T 型板 房 介绍

    baja Folding house brochure_02

    baja Folding house brochure_03

    baja Folding house brochure_04

    baja Folding house brochure_05

    baja Folding house brochure_06

    baja Folding house brochure_07

    baja Folding house brochure_08

    baja Folding house brochure_09

     

    baja Folding house brochure_10

    baja Folding house brochure_11

    baja Folding house brochure_12

    baja Folding house brochure_13

    baja Folding house brochure_14

    baja Folding house brochure_15

    baja Folding house brochure_16

    baja Folding house brochure_17

    baja Folding house brochure_18

    baja Folding house brochure_19

    baja Folding house brochure_20

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !