за нас

Shandong STEEL Construction Tech Co., Ltd. affiliated to the sales design department under the Shandong STEEL group. It was established in April 2010. The registered capital is three million yuan. We are a company engaged in the research and development and production of light steel structure housing. We mainly engaged in sales and design of prefabricated houses, container house, light steel villa, fence and stockade, and steel structure products. We have a professional house design team, and we take "prefabricated, environmental protection, energy saving, comfortable, quality, service" as the core value, all based on the requirement of the user, put forward different designs for different customers, and provide the most suitable housing for the customers.

претпријатие Визија

Стана светски најистакнатите снабдувачот на монтажни станбени решенија.

претпријатие мисија

Да им обезбеди на клиентите со монтажни, зелена, високо-технолошки решенија и услуги за домување, постојано иновираат за профит на клиентите и да се создаде вредност за клиенти continuously.We се посветени на создавање на квалитетни проекти за акционерите, клиентите, вработените и општеството.

STEEL Куќи се користат во:

Престој, Вили, Катна, високо пораст, рурален станбени и изнајмување канцеларија сајт станови, сместување Соби поле преносни опремата и простор за големи проекти како што се енергијата и minerals.Municipal и преселување домување Куќи за општински, туризам, спорт , изложби и големи комерцијални activities.Military домување стражар кутија, гарда домување, салон за домување, тоалет домување, etc.Office згради, владини згради, училишта и градинки, ресторани, beadhouse и слично може да се користи брзо.

Нашата компанија е посветена на развој, производство, продажба, монтажа и сервис на зелени монтажни домување, како и продажба на нови заштитни градежни материјали на животната средина.


WhatsApp Online Chat !