• container house
 • light steel villa
 • modular house
 • ekipi profesional

  ekipi profesional

  Ne nderojmë veten si një kompani që përbëhet nga një ekip të fortë e profesionistëve të cilët janë të reja dhe me përvojë në tregtinë ndërkombëtare
 • teknologji

  teknologji

  Ne kemi teknologji të përparuar të prodhimit, dhe ndjekje të reja në produkte. Në të njëjtën kohë, shërbim të mirë ka rritur reputacionin e mirë.
 • zgjidhje

  zgjidhje

  Ne zgjidhje kemi kaluar përmes certifikimit kombëtar të aftë dhe janë pritur mirë në industrinë tonë kryesor. Ekipi ynë specialist inxhinieri shpesh do të jetë gati për të shërbyer ju për konsultim dhe reagime.
 • banner01

Kush jemi ne

Shandong Steel Construction Tech Co., Ltd. affiliated to the sales design department under the Shandong Steel Group. It was established in April 2018. The registered capital is three million yuan. We are a company engaged in the research and development and production of light steel structure housing. We mainly engaged in sales and design of prefabricated houses, container house, light steel villa, fence and stockade, and steel structure products. We have a professional house design team, and we take “prefabricated, environmental protection, energy saving, comfortable, quality, service” as the core value, all based on the requirement of the user, put forward different designs for different customers, and provide the most suitable housing for the customers.

Mëso më shumë

ynë Partner

partner-01
partner-08
partner-09
partner-10
partner-02
partner-03
partner-04
partner-05
partner-06
partner-07
WhatsApp Online Chat !