Rreth nesh

Shandong STEEL Construction Tech Co., Ltd lidhur me departamentin e shitjeve të projektimit në grupin STEEL Shandong. Ajo është themeluar në prill të vitit 2018. Kapitali i regjistruar është tre milionë juan. Ne jemi një kompani e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e të lehta strukturë çeliku strehim. Ne të angazhuar kryesisht në shitjen dhe projektimin e shtëpive të parafabrikuara, shtëpi enë, vilë dritë çeliku, gardh dhe gardh, dhe produkteve të strukturës së çelikut. Ne kemi një ekip profesional të projektimit shtëpi, dhe kemi marrë "parafabrikuara, mbrojtjen e mjedisit, kursimit të energjisë, të rehatshme, cilësi, shërbim" si vlerë thelbësore, të gjitha bazuar në kërkesat e përdoruesit, të vënë përpara dizajne të ndryshme për konsumatorët të ndryshme, dhe të sigurojë strehim më të përshtatshëm për konsumatorët.

Enterprise Vision

Bëhet furnizuesi më të shquar në botë i zgjidhjeve të parafabrikuara të banimit.

Misioni Enterprise

Për të siguruar konsumatorët me,, të teknologjisë së lartë zgjidhje të gjelbër parafabrikuara strehim dhe shërbimet, vazhdimisht përtërij për fitimin e klientëve dhe për të krijuar vlera për klientët continuously.We janë angazhuar për krijimin e projekteve të cilësisë për aksionerët, klientët, punonjësit dhe shoqërinë.

Shtëpitë çeliku janë përdorur gjerësisht në:

Residence, Villas, Multi-katëshe, rritje High, banimi dhe me qira strehim ndërtimi zyra faqe Rural, strehim dhoma fushën e pajisjeve portative dhe sallën e operacionit për projekte në shkallë të madhe të tilla si energjia dhe minerals.Municipal dhe Shtëpitë rivendosja e strehimit për komunale, turizmit, sportive , ekspozita dhe në shkallë të madhe komerciale kuti activities.Military Housing Sentry, Garda strehim, Lounge strehim, Banjë strehimi, ndërtesat etc.Office, ndërtesa qeveritare, shkolla dhe kopshte, Restorantet, beadhouse etj mund të përdoret shpejt.

Kompania jonë është e angazhuar për zhvillimin, prodhimin, shitjen, instalimin dhe shërbimin e strehimit të gjelbër të parafabrikuara, si dhe shitjen e materialeve të reja të mjedisit mbrojtëse të ndërtimit.


WhatsApp Online Chat !