• container house
  •  light steel villa
  • modular house
  • tim profésional

    tim profésional

    Urang ngahargaan diri salaku parusahaan nu ngandung hiji tim kuat professional anu inovatif tur ogé ngalaman dina dagang internasional
  • teknologi

    teknologi

    Kami geus maju téhnologi produksi, jeung ngungudag inovatif dina produk. Dina waktu nu sarua, di layanan alus geus ditingkatkeun teh reputasi alus.
  • solusi

    solusi

    Urang solusi geus dialirkeun ka sertifikasi terampil nasional jeung geus narima ogé di industri konci urang. Kami tim rékayasa spesialis baris mindeng jadi siap ngaladénan nuhun rundingan jeung eupan balik.
  • banner01

Saha kami

Shandong Steel Construction Tech Co., Ltd. affiliated to the sales design department under the Shandong Steel Group. It was established in April 2018. The registered capital is three million yuan. We are a company engaged in the research and development and production of light steel structure housing. We mainly engaged in sales and design of prefabricated houses, container house, light steel villa, fence and stockade, and steel structure products. We have a professional house design team, and we take “prefabricated, environmental protection, energy saving, comfortable, quality, service” as the core value, all based on the requirement of the user, put forward different designs for different customers, and provide the most suitable housing for the customers.

Diajar deui

kami Rakan

pasangan-01
pasangan-08
pasangan-09
pasangan-10
pasangan-02
pasangan-03
pasangan-04
pasangan-05
pasangan-06
pasangan-07
WhatsApp Online Chat !