Tentang Kami

Shandong baja Konstruksi Tech Co., Ltd. gawe bareng ka jurusan desain jualan di handapeun baja group Shandong. Eta diadegkeun dina April 2018. Ibu The didaptarkeun nyaéta tilu juta yuan. Kami hiji parusahaan kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran jeung produksi struktur baja perumahan lampu. Urang utamana dina aktipitas jualan jeung desain imah prefabricated, imah wadahna, villa baja lampu, pager sarta stockade, jeung produk struktur baja. Simkuring boga tim design imah profésional, sarta kami nyandak ", panyalindungan prefabricated lingkungan, hemat energi, nyaman, kualitas, jasa" salaku nilai inti, kabeh dumasar kana sarat tina pamaké, nempatkeun maju desain béda pikeun konsumén béda, sarta nyadiakeun nu perumahan nu paling merenah keur konsumén.

perusahaan Visi

Janten supplier paling beredar di dunya tina solusi perumahan prefabricated.

perusahaan Misi

Nyadiakeun konsumén jeung prefabricated, héjo, solusi jeung jasa perumahan tinggi-tech, terus innovate keur kauntungan konsumén jeung nyieun nilai pikeun konsumén continuously.We aya komitmen kana nyieun proyék kualitas pikeun shareholders, konsumén, karyawan na masarakat.

Imah baja nu loba dipaké di:

Tinggal, Villas, Multi-tingkat, naékna High-, rural padumukan na Rental perumahan Konstruksi situs kantor, akomodasi kamar Lapang parabot dibabawa tur kamar operasi pikeun proyék-proyék skala badag kayaning énergi jeung minerals.Municipal jeung Imah resettlement perumahan pikeun kota, pariwisata, olahraga , paméran jeung komersial kotak skala badag activities.Military perumahan pangawal, hansip perumahan, lounge perumahan, perumahan Restroom, wangunan etc.Office, wangunan Pamaréntahan, Sakola jeung Kindergartens, Restoran, beadhouse na jsb bisa dipaké gancang.

parusahaan urang geus komitmen pikeun ngembangkeun, produksi, diobral, instalasi tur jasa tina perumahan prefabricated héjo, kitu ogé nu diobral tina bahan wangunan pelindung lingkungan anyar.


WhatsApp Online Chat !