Taros Kami

Baja sains & teknologi ko., LTD

Alamat

432, bui lding67, N0.14278 jiankang East Street, Kuiwen District, Weifang, Shandong, Cina

Surélék

admin@steelsda.com

lena@steelsda.com

telepon

0086 18653620046

0086 15590672155

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !