wadahna imah

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 100 - 300 / ㎡
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 ㎡ / Potongan per Bulan
  • Port: qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    perkara

    Tags produk

    villa baja lampu disebut oge imah struktur baja lampu, nu bahan utama joist baja lampu dijieunna tina panas-dip galvanized strip baja ngaliwatan téhnologi rolling tiis, ngaliwatan itungan akurat jeung rojongan tur kombinasi asesoris, éta boga kapasitas bearing lumrah pikeun ngaganti adat imah. Merealisasikan héjo, panyalindungan lingkungan gedong calakan, éta boga beurat lampu, résistansi gempa alus sarta tahan angin. transportasi nyaeta merenah, laju pangwangunan téh gancang, sarta assembly bisa réngsé tanpa mesin badag.

    Paking kasus pikeun ékspor 20GP wadahna W2435 * L6055 * H2896
    nami Ngaran bagian utama  bagian count catetan spésifikasi bahan
    kamar kotak Fabricated pigura luhur pigura 1 2.3 / 3.0 / 3.5mm choosable
    Pigura handap 1 2.3 / 3.0 / 3.5mm choosable, kulit lanté /
    lantai komposit / dewan oksida palastik lanté / magnésium 
    orientasi tegak 4 2.3 / 3.0 / 3.5mm choosable
    dingding 14 batu wol dewan (50 / 75mm)
    Kaca bolu dewan (50 / 75mm)
    cystosepiment (50 / 75mm)
    panto 1 Bahan anu pilihan panto baja plastik,
    lawang sasak aluminium pegat,

    panto kaamanan
    jandéla 2 Bahan bisa dipilih ti jandéla baja plastik, pegat sasak jandela aluminium
    bagian garis skirting meunang milih
    Luhur jeung sinar katoda handap meunang milih
    downspout meunang milih
    sirkuit kotak distribution listrik Pertengahan - gear tinggi na low mangrupa pilihan
    Lampu, switch, stop kontak Pertengahan - gear tinggi na low mangrupa pilihan

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 01 02 03 04 05 06 07 08 09

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !