Rékayasa baku tipe kamar aktivitas kamar K

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 100 - 300 / ㎡
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 ㎡ / Potongan per Bulan
  • Port: qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    perkara

    Tags produk

    Imah prefabricated mangrupa imah prefabricated lingkungan-friendly jeung ekonomis, maké rorongkong baja lampu salaku pigura, maké dewan sandwich salaku bahan dipager jeung migunakeun runtuyan modulus standar kalawan kombinasi spasial ngawangun sambungan baud sarta konsép anyar lingkungan-friendly jeung ekonomis imah prefabricated . Ieu bisa dirakit na disassembled merenah tur gancang meh nyadar nu standarisasi umum wangunan samentara, ngawangun konsep wangunan panyalindungan lingkungan, konservasi tanaga, rapidness jeung efisiensi tinggi, sarta nyandak wangunan samentara ngasupkeun widang ngembangkeun serial, terpadu produksi, suplai loyog, neundeun saham jeung produk ngawangun reusable.

                             Baku k kamar tabel alokasi bahan
              nami Main bagian ngaran spésifikasi bahan jeung model nyarios
         imah Prefabricated
     
    Pigura awakna utama  C-bagian rangka baku baja
    dingding 50mm busa dewan dewan / batu wol
    hateup 50mm busa corrugated dewan / batu wol corrugated dewan
    bagian Panyambung, baud, sealant 
    panto Aluminium alloy / baja palastik
    jandela Aluminium alloy / baja palastik 
    tangga  baja staircase
    koridor plat baja koridor
    rainshed 50mm busa dewan / batu wol dewan / dewan corrugated 

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 67 80102 03 04 05 06 07 08 09

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !