villa baja lampu

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 100 - 300 / ㎡
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 ㎡ / Potongan per Bulan
  • Port: qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    perkara

    Tags produk

    villa baja lampu, ogé katelah gedong struktur baja lampu, bahan utamina anu disintésis tina panas dip galvanized strip baja sanggeus téhnologi rolling tiis tina keel baja lampu, ngaliwatan itungan akurat tur dina kombinasi jeung rojongan na bantu bagian, kapasitas bearing lumrah, pikeun ngaganti adat houses.Realize héjo,-lingkungan ramah tur wangunan calakan, tur timer beurat lampu seismik lalawanan angin kinerja good.Convenient transportasi, speed konstruksi gancang, teu butuh mesin badag bisa dirakit.

    nami

     Ngaran bagian utama

    spésifikasi bahan jeung catetan modél

    villa baja lampu   

     pigura utama

     89mm baja lightgage

    dingding

    leupas dewan (9 ~ 18mmthickness) / Paper drywall

    hiasan témbok exterior

    dewan motong Metal / PVC nongkrong panels / plastic kai nongkrong panels / cat bubuk

    hiasan interior

    dewan motong Metal / PVC nongkrong panels / plastic kai nongkrong panels / sauna dewan / cat latex

    hiasan témbok


    aspal shingle / résin kotak

    lapisan insulating

    sagelas serat wol

    bagian

    Cai sistem, sistem listrik, panyambungna

    panto


    Panto palastik baja / kaamanan / panto kai / pegat aluminium sasak

    jandéla

    baja plastik / pegat aluminium sasak


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 轻钢 别墅 详情 _01

    轻钢 别墅 详情 _02

     

    轻钢 别墅 详情 _03

    轻钢 别墅 详情 _04

    轻钢 别墅 详情 _05

    轻钢 别墅 详情 _06

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !