Movable - dewan kelas perumahan non - baku kamar T - tipe imah

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 100 - 300 / ㎡
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 ㎡ / Potongan per Bulan
  • Port: qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    perkara

    Tags produk

    Wadahna imah téh jenis sistem wangunan nu tabrakan dina trend fashion deui jeung deui. eta tiasa ngalih ka sagala rupa tempat kapan sarta di mana waé, bringing mun urang hiji gaya hirup nu leuwih merenah jeung leuwih nyaman. The manaskeun cai surya bisa dipaké pikeun catu daya indoor, anu manaskeun cai surya bisa panas jeung nyadiakeun cai, sarta ngurangan tina pancuran indoor na cai domestik anu dimurnikeun ku sistem perlakuan kokotor ku kituna bisa bahannana tiasa dipaké deui.   

     alokasi bahan daptar imah prefabricated
    nami Ngaran bagian utama spésifikasi bahan jeung model nyarios
    imah Prefabricated
     
    Pigura awakna utama C-bagian baja
    dingding dewan busa / batu wol dewan
    hiasan témbok exterior Metal ngukir dewan / PVC dewan / euweuh
    hiasan témbok interior Metal ngukir dewan / PVC dewan / euweuh
    hiasan hateup Bitumen / résin kotak / euweuh
    bagian Sistim ragrag cai, sistem circuit, konektor
    panto Aluminium alloy / baja plastik / anti maling panto panto / kai
    jandela Aluminium alloy / baja plastik / pegat aluminium sasak

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • T 型板 房 介绍

    baja prefab imah brochure_02

    baja prefab imah brochure_03

    baja prefab imah brochure_04

    baja prefab imah brochure_05

    baja prefab imah brochure_06

    baja prefab imah brochure_07

    baja prefab imah brochure_08

    baja prefab imah brochure_09

     

    baja prefab imah brochure_10

    baja prefab imah brochure_11

    baja prefab imah brochure_12

    baja prefab imah brochure_13

    baja prefab imah brochure_14

    baja prefab imah brochure_15

    baja prefab imah brochure_16

    baja prefab imah brochure_17

    baja prefab imah brochure_18

    baja prefab imah brochure_19

    baja prefab imah brochure_20

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !